Metallfundament

Skriv ut
Restauranger/Pizzerior/Bagerier

Nu finns Metallfundament till våra vedugnar från modell 66 till 180, dom är byggda för att tåla vikten av vedugnen och eventuell överbyggnad. Dom tillverkas i rostfritt stål eller järn  och kommer att tillverkas i 2 modeller den ena är enbart ett fundament och det andra kan man få specialtillverkad för att passa den plats där ugnen ska stå. Förutom det kan vi bygga in kylskåp/lådor, värmelskåp/lådor tallriksvärmare, annan förvaring, allt efter era önskemål.
Vi tillverkar dom med den senaste tekniken allt ritas i ett CAD-system som sedan styr en datoriserad plåtbockningsmaskin som bockar plåt med stor precition. På det sättet kan vi tillverka fundamentet så att den passar era behov och önskemål, detta gäller både restauranger, bagerier, gatukök mm. Vi kommer att lägga upp bilder priser mm under hösten om ni vill få löpande information, skicka ett mail så återkommer vi. Vi hoppas på att vi kan leverera dessa under  Fundamenten finns nu, för den intreserade maila så skickar vi specifikationer, bilder mm kommer innan jul.

PRIVATPERSONER

För den matintresserade privatpersonen kan vi leverera specialbyggda
utekök med vedugnen i centrum, uteköken vi levererar är av restaurangstandard, hela uteköket tillverkas i rostfrit stål efter era specifikationer och önskemål. Naturligtvis levererar vi specialbygda vedugnskök för montering inomhus, vi kommer under sommaren ta fram lite olika designförslag och priser.